Baby Echo bestaat al sinds 1993 als particulier echografisch bureau. Onze gediplomeerde, zeer ervaren echoscopiste biedt u de mogelijkheid een extra (verantwoorde) echoscopie te laten maken van uw ongeboren kindje.

 

Vanaf april 2018 zijn wij ook zelfstandig gevestigd in de verloskundige groepspraktijk helmond (wethouder ebbenlaan 168).

 

kwaliteit

Het is voor ons erg belangrijk dat u naast een prettige en leuke echo, ook een kundige en professionele echo krijgt. Onze echoscopiste is al vanaf 1993 gespecialiseerd in particuliere en medische echo’s, d.w.z. intacte zwangerschappen, termijnecho’s, nekplooi metingen, vroege screening (vanaf 14 weken plus), 20-weken echo’s en groei echo’s.
U krijgt dezelfde kwaliteit als in het ziekenhuis, met dit verschil dat u bij Baby Echo gedurende circa 30 minuten helemaal in het middelpunt staat. Uiteraard zijn uw partner, kinderen en andere belangstellenden van harte welkom.
Wij onderscheiden ons van de 'pret-echo' bureaus door een zeer professionele werkwijze en een hoge mate van medische kennis, die wij op peil houden door regelmatige bijscholing.
Naast de vakkundige diagnose bieden wij u ook een mooi beeld van uw zwangerschap en combineren dit met foto's op CDROM en eventueel een video op USB-stick. Ook garanderen wij een nauwkeurige geslachtsbepaling (vanaf ongeveer 14 weken).


Waarom kiezen voor baby echo

  • Wij bestaan al sinds 1993 als particulier echobureau en zijn dus zeer ervaren;
  • Gecertificeerd en gekwalificeerd in prenatale echoscopie;
  • Werkzaam bij Diagnostiek Voor U;
  • Docent Prenatale Echoscopie op Fontys Hogescholen;
  • Gespecialiseerd in alle OB / Gyn echoscopieën;
  • Niet alleen lid van de beroepsvereniging BEN, maar ook geaccrediteerd (in beginsel kan namelijk iedereen lid worden);
  • Buiten dat u een 'prettige' echo krijgt, is deze ook (medisch) verantwoord, omdat we de protocollen volgen die door de NVOG (Nederlandse Vereniging voor Obstetrie en Gynaecologie) worden voorgeschreven. Alles wordt nogmaals gecontroleerd (zoals de groei, structuren, etc.)
  • De praktijkruimte is toegankelijk voor kinderwagens en rolstoelen en is voorzien van “climat-control” (lekker warm in de winter en koel in de zomer…).